Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 7841 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conopida, maioneza, retete Aperitive / Garnituri
conopida se pune la fiert in apa cu putina sare - dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita - conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust
de Bucataras 6
de RuxyRux 9
de Constelatialeu 9
MIUTA 1
Lau 1
buna
LUK 1
buna buna
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:14
de Catalina L 8
ieri la 20:55
ieri la 20:45
ieri la 20:32
ieri la 09:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
ianculubita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madi_marin 7
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!