Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 7709 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conopida, maioneza, retete Aperitive / Garnituri
conopida se pune la fiert in apa cu putina sare - dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita - conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust
de Bucataras 6
de Dana Cristea - pusikmea 5
de -Marius- 1
MIUTA 1
Lau 1
buna
LUK 1
buna buna
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
pe 07.03 la 11:02
pe 06.03 la 10:19
de vasimur 4
pe 05.03 la 17:49
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
kira
vasimur
RODIMUR
amalia01 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Laci 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!