Conopida cu maioneza de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 10086 vizualizari

 

Reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 2 cartofi medii
  • 2 lingurite mustar
  • 1/4 lingurita pudra de turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • cca 250ml ulei de floarea soarelui
  • usturoi granulat dupa gust
  • marar, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza de post:

Cartofii se curata, se spala, se taie cublete si se pun la fiert in apa cu sare.

Conopida se spala, se pune in alta oala la fiert in apa cu sare. Lasam la fiert pana patrunde furculita usor in cotor. Scurgem apa.

Cartofii fierti si scursi de apa ii mixam asa fierbinti cu sarea, mustarul si turmericul.

Lasam la racit complet, apoi turnam in fir subtire uleiul pana obtinem o emulsie de consistenta maionezei cu ou.

Conopida racita se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, usturoi granulat dupa gust si verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

15.05.2016, 18:21

Pot lua garnitura?

abstract01 1

16.05.2016, 07:44

Bun

Rahela Velicu 1

16.05.2016, 09:19

foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci si legume de post