Conopida cu smantana la cuptor

de miremirc in Mancaruri de legume, 16 Sep 2011 | 22594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (1,5 kg)
  • 400 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • 3 lg unt
  • 4 lg pesmet
  • piper (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu smantana la cuptor:

Spalam conopida, apoi o desfacem buchetele si o punem in oala cu apa clocotita ; adaugam sare si o lasam sa fiarba (atentie sa nu se zdrobeasca).Dupa ce a fiert, o strecuram de apa

Luam o cratita sau un vas de yena, o tava etc si o ungem cu 2 lg de unt; presaram 2 lg pesmet si asezam buchetelele de conopida fiarta. Deasupra turnam amestecul de oua batute cu smantana si sare, si lingura de unt ramasa deasupra, apoi presaram cele 2 lg pesmet ramase si dam la cuptor tava

Servim cu smantana deasupra si putin piper in cazul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Urzici cu smantana si parmezan reteta delicioasa de primavara