Conopida frantuzeasca

de Sidy in Mancaruri de legume, 4 Noi 2010 | 6294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 100 g cascaval
  • 4-5 oua
  • 200 ml smantana
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:

 

Conopida se curata, se rupe in buchetele , se spala si se fierbe in apa cu sare.
4 oua se fierb tare .Cascavalul se rade.
Intr-un vas rezistent la foc , uns cu unt se pune putin pesmet care se plimba si pe lateralele vasului.
Punem un rand de conopida fiarta apoi ouale rase pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate rondele.Adaugam smantana, piper si cascaval ras.Deasupra mai punem putin pesmet si apoi conopida ramasa. Peste ea punem smantana si cascaval ras si putin gogosar pentru aspect.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si-l lasam sa se patrunda bine pina conopida prinde o culoare aramie deasupra.
Se serveste cu o lingura de smantana deasupra.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu branzeturi la cuptor