Conopida pane

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 4613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 3 oua
  • 2 linguri parmesan ras
  • 4 linguri faina
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

conopida se desface buchetele;

ıntr-un vas se pune apa cu sare la fiert;cand apa da ın clocot se adauga conopida se lasa 5-6 minute

se scoate şi se pune la scurs.

batem ouale,adaugand pe rand parmesanul,faina,sarea,piperul şi patrunjelul.

dupa ce s-a scurs conopida se da prin faina,apoi prin sos şi se prajeşte ın ulei ıncins pana se rumeneşte frumos;

se scoate pe şervetele de hartie

se serveşte cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane