Copanele pane cu cascaval

de Lau in Pui, 6 Mai 2019 | 2969 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie".

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 150 g fulgi de porumb maruntit
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 catei de usutroi
  • rozmarin
  • 100 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele pane cu cascaval:

Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.

Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min.

Intre timp amestecam fulgi de porumb cu cascavalul dat prin razatoare.

Pe un platou adaugam faina.

Amestecam ouale cu un praf de sare si piper.

Trecem copanelele prin faina, ou, amestecul de fulgi, faina si le prajim in baie de ulei incins pe ambele parti la foc mediu.

Eu am folosit friteuza.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele cu margarina la cuptor