Corabioare de dovlecei

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2010 | 6399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 litru supa de legume
  • 100g sunca de Praga(sau bacon)
  • 2 fire ceapa verde
  • 100g branza de capra
  • 1 rosie
  • 2 linguri lapte
  • 1/2 lingura patrunjel tocat
  • 1/2 lingura marar tocat
  • 1/2 lingura cimbru tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare de dovlecei:

Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se fierb in supa timp de 5 minute.Se lasa la scurs si racit,timp de 15 min.

Se toaca ceapa marunt,sunca se toaca cubulete,rosia decojita se toaca si ea tot cubulete.Totul se amesteca cu branza data pe razatoare,laptele si verdeturile.Se condimenteaza cu sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu dovelceii,care se aseaza intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul incins la 200gC pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulade piept pui cu muraturi