Cordon bleu

de corina241 in Pui, 1 Ian 2011 | 6871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de palmier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Carnea se spala,iar apoi se pune pe o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele.Condimentam,punem o felie de cascaval,una de sunca si apoi rulam si prindem cu scobitori.

Amestecam intr-o farfurie adanca oul cu faina,usturoiul si putina sare si formam o compozitie usor ingrosata.

Luam rulourile formate,le trecem prin oul cu faina si le scufundam in baie de ulei.

Le scoatem pe un prosop de hartie si lasam sa se scurga bine.

Servim cu orice garnitura preferam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana