Cordon Bleu

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 15837 vizualizari

 

O bunatate care ne place !!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 5 felii de sunca
  • 150 gr cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 5-6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se taie felii ca la snitele.

Se bate si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune o felie de sunca, cascaval , si se ruleaza.

Se da prin faina, ouale batute , pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate condimenta si cu praf de usturoi.

2

Se pot da frin fulgi de porumb macinati , in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]