Cordon Bleu

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2014 | 10532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne de porc
  • 4 felii de cascaval
  • 4 bucati branza topita felii
  • 4 bucati de sunca
  • 4 felii bacon felii
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Se iau bucatile de carne si se bat ca pe snitele,se sareaza si se pipereaza,pe jumatea la fiecare bucata de carne am adugat o felie de branza topita,una de sunca,cascaval si bacon.Jumatatea goala o aducem peste cea umpluta si o prindem cu betisoare de frigarui. Batem ouale ,dam fiecare bucata de carne prin faina si prin ou si punem la prajit,putem face garnitura din orice.

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un prosop de hartie si scoatem betisoarele cu grija.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]