Cordon bleu cu cartofi la cuptor

de Merisor in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2012 | 7064 vizualizari

 

Asta mi-au comandat baietii pentru cina si m-am executat!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui(1/2Kg)
  • 2 oua
  • pesmet
  • mustar
  • putin lapte dulce(1 lingura)
  • putina faina
  • felii de cascaval afumat de la DELACO
  • felii de kaizer afumat
  • 6 cartofi
  • delikat
  • unt
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cartofi la cuptor:

Am feliat pieptul de pui si l-am batut putin cu batatorul de snitele.

 La mijlocul fiecarei felii de piept de pui am pus o felie de cascaval si una de kaizer si  am impaturit.

Din oua, mustar, lapte, putin delikat si faina am facut o compozitie groasa ca la clatite. Am trecut rulourile intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si la sfarsit prin pesmet si le-am prajit in ulei.

Carofii curatati si spalati i-am taiat in patru si i-am pus in tava unsa cu unt. Am presarat delikat si i-am dat la cuptor pentru 35-40 minute.

Cand i-am scos am presarat cascaval ras. 

Am servit cu castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Sim0na 1

18.07.2012, 20:29

Perfect ptr cina!! Stiu baietii ce stiu

Merisor 1

18.07.2012, 20:33

babi5 1

10.06.2013, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu