Cordon vert

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 4920 vizualizari

 

Este un snitel umplut cu verdeata,de unde si numele

 

INGREDIENTE

  • 4felii de carne
  • 2legaturi de patrunjel
  • 200g cascaval
  • 50g alune
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • 1ou
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon vert:

Intr-un bol facem un amestec dintr-o legatura de patrunjel si cascaval taiat cubulete mici sau ras pe razatoarea cu ochiuri mari;

punem acest amestec in buzunarele feliilor de carne condimentate,prindem cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut apoi prin alunele maruntite amestecate cu restul de patrunjel tocat marunt;

le prajim in ulei mult si le scoatem pe hartie de bucatarie.

Le servim cu salata sau o garnitura dupa gustul fiecaruia;

eu nu am facut nici o garnitura pentru ca nu am avut dispozitia necesara.

TIPS-URI

1

se pot pune si in tava la cuptor

2

atentie la scobitori

3

atentie la alune pentru ca pot fi vechi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon vert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de iepure de casa