Cornulete cu cascaval

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 25 g drojdie
  • 1 praf de sare
  • 150 ml lapte
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 lingurita zahar
  • cascaval
  • 1 ou pentru uns deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu cascaval:

Faina o amestecam cu sarea si zaharul, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia si putin lapte caldut, amestecam cu putina faina si acoperim. Lasam 15 minute, dupa care adaugam untul taiat bucatele, oul, smantana si treptat laptele. Framantam aluatul, trebuie sa iasa elastic si nelipicios, acoperim si lasam cca 1 ora sa creasca.

Se intinde o foaie si se taie triunghiuri, asezam cate o feliuta de cascaval pe partea lata si rulam bine strans(ca sa evitam sa curga cascavalul)

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul batut cu 1 lingura lapte

Dam tava la cuptor cca 25 min pana se rumenesc frumos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza si cascaval