Cornuri cu sunca si cascaval

de MIUTA in Piine, 23 Oct 2013 | 6954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50 g drojdie proaspata
  • o lingurita zahar
  • sare
  • 3-4 linguri de ulei
  • apa calduta
  • cascaval ras
  • feli de sunca presata sau muschi file
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sunca si cascaval:

Cernem faina in vasul in care vom framanta aluatul.Facem o maia din cubul de drojdie,apa calduta,lingurita de zahar si doua linguri faina.Lasam la dospit maiaua 15 minute.Dupa ce maiaua a dospit amestecam cu faina si cu apa calduta framantam un aluat ca de paine.La sfarsit mai framantam si cu uleiul caldut.Lasam la crescut  o ora.Dupa ce a crescut aluatul facem cornuri pe care le umplem cu muschi file(sunca presata) si cascaval ras.Le asezam in tava,presaram seminte de susan deasupra si le lasam la crescut 15 minute. Le punem in cuptorul preincalzit la 180 grade si le lasam cca 20 minute.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 09:51

pity19 1

04.06.2014, 21:42

Super!

MIUTA 1

05.06.2014, 11:07

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza si cascaval