cornuri cu gem

de luminita20_2006 in Dulciuri, 26 Ian 2010 | 6496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1oua
  • 200 gr lapte
  •  200 gr unt
  •  50 gr drojdie
  •  esenta de migdale
  •  100 gr ulei
  •  faina
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cornuri cu gem:

Se amesteca ouale cu laptele, untul topit si esenta de migdale apoi se pune la incalzit pe foc amestecandu-se sa nu se prinda .Drojdia se topeste cu zahar. Se amesteca faina cu compozitia calda si drojdia. Se framanta adugandu-se ulei in timpul framantarii. Se lasa sa creasca 2 ore. Dupa ce a crescut se imparte aluatul in doua , se intinde pe masa si se taie in 8 parti. Pe fiecare parte se pune cate o lingurita de gem si se ruleaza de la latura mare spre interio., adica spre varf. Se pun in tava si se lasa sa creasca 30 min. Apoi se dau la cuptor 20-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "cornuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (2)

Teo 1

26.01.2010, 23:44

e un desert bun ,in orice pauza o gustare potrivita
;

Dori 1

02.02.2010, 14:24

Wow da ce bine arata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]