Cornuri de Bratislava (POZSONYI KIFLI )

de gaby_duceag in Dulciuri, 23 Iun 2012 | 33465 vizualizari

COMENTARII (55)

simonacallas 1

29.04.2014, 17:19

Sunt excelente

Raluca57 1

05.05.2014, 12:58

Le-am facut pentru ca muream de pofta, in ultima vreme au fost preparatul cel mai incercat de "bucatarasi".
Foarte bune! usor de facut, delicioase. Le-am umplut cu nuca pregatita ca la cozonac, cu rahat, stafide, mac. Delicioase!!!! Raluca

Krystyan Trendy 1

27.05.2014, 07:39

foarte bune

Panacris 1

21.06.2014, 14:29

Urmează și această variantă!

Ancutsa 1

05.10.2016, 16:09

Arata grozav!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri de Bratislava sau pozsonyi kifli cu magiun de prune si nuci