Cornuri foietaj cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 3747 vizualizari

 

rapide si tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 cutie branza Delaco "Ceva Fin"
  • cascaval ras
  • cascaval feliat (2 felii)
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri foietaj cu Ceva Fin:

Impartim aluatul foietaj, dupa marimea dorita, taindu-l cu un pinten.

In functie de marimea cornurilor taiem cascavalul feliat in bucati potrivite.

Asezam cate o bucata de cascaval feliat, apoi una-doua lingurite crema de branza Ceva Fin, tot in functie de marimea cornurilor si rulam aluatul, in forma de cornulete.

Le asezam pe hartie de copt, presaram cascaval ras si sare dupa gust, apoi dam tava la copt la temperatura medie pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri foietaj cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec-aperitiv