Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2010 | 6175 vizualizari

COMENTARII (28)

La Ancuta 1

04.11.2010, 16:37

ce frumos arata

epurasha2bb 1

04.11.2010, 16:40

multumesc!

mihaelar63 1

04.11.2010, 17:32

esti o dulce , ma duce cu gandul la turtita fermecata , si tu din cateva firmituri ai facut ceva deosebit

Pasiune pentru bucatarie 1

04.11.2010, 18:05

foarte ingenios,ce fericite trebuie sa fie fetele cu asa o mamica

lia maria 1

04.11.2010, 18:12

superb

nadina73 1

04.11.2010, 18:19

super si la noi merge cascavalulsuper ideie

giuliana 1

04.11.2010, 18:40

superb

Julie 1

04.11.2010, 18:52

Ce tare! Si ce bun!

ionix 1

04.11.2010, 19:20

ce-as mai rontai si eu... crantz crantz

dentistutza 1

04.11.2010, 19:41

yammy...

epurasha2bb 1

04.11.2010, 19:49

multumesc fetelor!

epurasha2bb 1

04.11.2010, 19:49

ionixule ai chef de rontait? te-ai saturat de frecat fasolea!

ionix 1

04.11.2010, 20:15

@Roberta... exact gata cu frecatul

Rocsi 1

04.11.2010, 20:19

frumoase k de obicei

corina241 1

04.11.2010, 21:13

asa cum ne-ai obisnuit

diaconta 1

04.11.2010, 22:31

ce minunatie ai tu aici

Teo 1

04.11.2010, 22:54

ce frumos !

onuta 1

04.11.2010, 22:57

ce tare.

ela 1

04.11.2010, 22:58

ingenios...ca de obicei

Adinacarla 1

04.11.2010, 23:08

frumos si plin de culoare

gaby_duceag 1

04.11.2010, 23:28

epurila-rontaila

Sylvia 1

05.11.2010, 12:44

Adevarata opera de arta ca intotdeauna

epurasha2bb 1

05.11.2010, 14:35

multumesc fetelor, va pupic! e usor de realziat si crocanta dar nu tare, numai buna de rontait! asa cum zice gabytza!

Irina 1

05.11.2010, 18:26

Rontz si eu? Super arata cosuletul tau!

mamaieelena 1

05.11.2010, 20:23

foarte bun si a iesit super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizzo-cartofi