Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi

de mihaelar63 in Porc, 7 Mar 2019 | 4299 vizualizari

 

  O cina de duminica  devreme. Usor de preparat si deosebit de savuroasa. Singura grija este sa pui carnita la marinat.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati sanatoase de cotlet de porc cu os, grasime si soric -aprox 200 gr /buc
  • 2 cartofi mari
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 6 rosii cherry
  • 1 bere -blonda,bruna , aramie -de care aveti
  • 1 lingura rasa ghimbir pudra
  • 1 ardei iute rosu pentru decor
  • ceapa verde -decor la salata
  • piper
  • sare
  • fulgi chilli
  • varza murata, zeama de varza murata
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi:

  1.  Bucatile de cotlet se incresteaza pe partea cu soricul.
  2. Astfel bucata de carne nu se va mai strange la prajit.
  3. Se  aseaza carnea intr-o marinata formata din bere, ghimbir, sare si usturoi tocat.
  4. Lasati carnea la marinat cateva ore .
  5. Se scoate carnea din marinata si se tamponeaza de excesul de lichid .
  6. Prajiti carnea pe ambele parti  intr-o tigaie grill.
  7. Condimentati cotletul cu piper si fulgi de chilli  proaspat rasniti .
  8. Cartofii se curata , se taie rondele mai grosute si se pun la prajit in tigaia in care ati preparat carnea .
  9. Se pune putina apa care va scadea si va grabi prepararea cartofilor . Sarati .
  10. In tigaie spre sfarsit se trag usor si rosiioarele .
  11. Taiati varza murata fideluta . O puteti pipara . A mea nu a mai fost nevoie sa o condimentez , avea de toate .
  12. Serviti cotletul cu cartofi, rosioare, varza murata si zeama de varza murata. 

                                Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti insoti cotletul marinat cu garnitura, muratura sau salata preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de mistret la cuptor