Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion

de Bya Ralu in Porc, 25 Noi 2012 | 5124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc
  • 2-3 linguri de sos ragu(pentru paste)
  • 2-3 linguri bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1/2 ceapa alba
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion:

Bucatiile de carne se asezoneaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei de masline,adaugam si ceapa taiata feliute subtiri.Se prajeste carnea pe ambele parti,se adauga si usturoiul taiat feliute subtiri.Punem vinul rosu,sosul ragu si bulionul.Se mai adauga sare si piper dupa gust si se lasa cu capac 20 minute,cand scade sosul se poate servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]