Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion

de Bya Ralu in Porc, 25 Noi 2012 | 5018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc
  • 2-3 linguri de sos ragu(pentru paste)
  • 2-3 linguri bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1/2 ceapa alba
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion:

Bucatiile de carne se asezoneaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei de masline,adaugam si ceapa taiata feliute subtiri.Se prajeste carnea pe ambele parti,se adauga si usturoiul taiat feliute subtiri.Punem vinul rosu,sosul ragu si bulionul.Se mai adauga sare si piper dupa gust si se lasa cu capac 20 minute,cand scade sosul se poate servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (19)

diaconta 1

25.11.2012, 20:16

am venit la masa

Sim0na 1

25.11.2012, 21:25

Bya Ralu 1

25.11.2012, 22:31

te astept dia
simo

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean