Cotlet de porc in sos balsamic

de rena in Porc, 13 Ian 2014 | 4139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne porc cca 2 kg.
  • usturoi
  • sare,piper,oregano
  • condiment pentru gratar
  • ulei de masline
  • 200gr.balsamic
  • 100gr. vin rosu
  • 1 lingura de mustar
  • o lamaie
  • 1 lingurita miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos balsamic:

Luam bucata de carne o intepam cu cutitul si bagam usturoiul taiat fasii groase.

Intr-o farfurie amestecam sarea, piperul,oregano si condimentul de gratar si ungem toata carnea.

Luam o bucata de plasa, sau cu sfoara de bucatarie, si legam bine bucata de carne sa-i dam forma unui sul

Intr-un pahar punem balsamicul,vinul,zeama de lamaie,mustarul,uleiul,mierea de albine si putina apa .Batem bine si turnam pe deasupra la sulul de carne.

Bagam la cuptor si  lasam sa se rumeneasca.

Servim cu orez sau cartofi .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]