Cotlet la cuptor

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2012 | 7250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • rozmarin
  • ierburi de Provence
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la cuptor:

Condimentele le-am amestecat cu cele 2 linguri de ulei de masline. Cu ajutorul unei pensule am distribuit uniform amestecul de condimente pe bucata de carne.   Am copt 10 minute la 250 grade Celsius.   Dupa 10 minute am adaugat vinul, am acoperit tava cu un capac si am redus temperatura de coacere la 220 grade Celsius.  

Ca si garnitura: mazare cu putin unt si marar si rosii cherry coapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]