Covrigei cu branza

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2012 | 11899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 150 g margarina
  • 150 g untura de porc
  • 150 g branza telemea
  • 4 oua
  • 5 linguri mari cu smantana
  • 2 linguri otet
  • 25 g drojdie
  • 50 ml lapte
  • 1 ou pt uns
  • chimion, susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu branza:

Drojdia o punem in laptele cald la dospit. Frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele, apoi adaugam ouale, smantana si otetul. Framantam bine pana obtinem un un aluat neted pe care il lasam la crescut

Intindem aluatul pe masa presarata cu faina si se decupam cu forma covrigeii. Aseazam covrigeii in tava stropita cu putin ulei, ii ungem cu ou si se presaram chimion.

Punem tava in cuptorul incalzit la 180grade  pentru 15 minunte.....sunt deliciosi langa o bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

07.02.2012, 15:29

imi plac covrigei

madi_marin 1

07.02.2012, 17:45

super buni...

mamaieelena 1

07.02.2012, 19:37

imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]