Crap cu sos de rosii

de Florin A in Crap / Caras, 20 Dec 2015 | 4348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  un crap
  • o lingurita cu busuioc
  • o ceapa rosie mare
  • cativa catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii de casa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Se cresteaza pestele din loc in loc, se condimenteaza cu sare si piper, se persara busuiocul si printre crestaturi se adauga cateii de usturoi feliati.

Se unge uniform cu suc de rosii si se aduaga in tava, pe langa crap, rondele de ceapa rosie.

Se da la cuptor pentru 40 de minute, la 160 de grade.

Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor