Crap la cuptor

de AlinaL in Crap / Caras, 10 Ian 2010 | 39485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un crap mare
  • -miere
  • -mustar
  • -condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Am vrut ca de Revelion sa gatesc altfel pestele. L-am dorit la cuptor, dar fara legume si mai mult prajit/copt decat fiert.

Am taiat pestele sub forma de potcoave; daca-l  puneam intreg la cuptor nu cred ca era bine patruns. L-am condimentat cu sare si piper, apoi am facut o pasta din miere si mustar. Am amestecat intr-o cana 5 linguri de mustar cu 5 linguri de miere (cate linguri de mustar, atatea si de miere). Am uns bine-bine fiecare bucata de peste pe toate partile, apoi le-am asezat in tava pentru cuptor (unsa cu ulei). Se pune ulei in functie si de grasimea pestelui. Dupa 20-25 de minute, la foc mic, pestele a fost bun de mancat!

Pestele nu necesita intoarcere (de pe-o parte pe alta) in timpul coacerii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

22.01.2010, 14:02

interesanta reteta incurand am sa o prepar .

cory 1

07.02.2010, 12:52

arata minunat acest peste....mor de pofta. voi incerca cat mai curand

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de crap in aluat de bere, cu mamaliga