Creier pane

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2009 | 10850 vizualizari

 

INGREDIENTE

    6 bucati de creier de porc
    2 oua
    4 linguri de faina de grau
    sare
    ulei pentru prajit
    masline
    leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Asezonam creierul cu sare, piper, batem cele 2 oua cu faina si putina sare.

Dam creierul prin pasta de ou cu faina. Intr-o tigaie incingem ulei si prajim creierul pane pe o parte si pe cealalata pana se rumeneste.

Atentie focul trebuie sa fie potrivit sa aiba timp sa se faca si la mijloc.
Le scoatem pe un platou garnisit cu leustean si cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

danygospodina 1

26.06.2009, 22:49

Ce deliciu !!! Ce pofta mi-ai facut !!! De cand nu am mancat !

Oana 1

05.07.2009, 16:08

Am si o tavita cu creier in congelator..de cand zic s-o scot...ma enerveaza ca trebuie curatat

liana_geicu 1

04.11.2009, 23:31

wow! De muult nu am mai mancat creier pane! mor de pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute