Creier pane

de Gherca Daniela in Porc, 7 Iun 2015 | 3806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g creier de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de smantana
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Punem creierul in apa rece si il lasam 10 minute, apoi il spalam bine si punem la fiert in apa cu sare pentru 4 minute din momentul fierberii.

Lasam la scurs intr-o sita pana se raceste. 

Intr-o farfurie am pus pe jumatate faina de grau si pe cealalta jumatate pesmet. Intr-un bol am batut oul cu smantana si sarea pana am incorporat bine toate ingredientele.

Taiem creierul in felii potrivite, le saram si piperam pe ambele parti, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet, le asezam intr-o farfurie, iar cu restul de ou il turnam peste creier.

Prajim creierul in ulei incins pe ambele parti si il scoatem pe un servetel absorbant de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.

Il puteti servi alaturi de garnitura preferata si salata.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier pane