Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

de Catalina L in Mancaruri de legume, 13 Aug 2020 | 2041 vizualizari

 

O reteta racoritoare de sezon.
Branza de capra combinata cu legume da gust si savoare. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/crema-aperitiv-gaspacho-de-sfecla-cu.html

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de sfecla rosie fiarta
  • 35 gr de branza maturata de capra (Rocamadour)
  • 3 linguri de branza cremoasa de vaci
  • 1-2 linguri crema de otet balsamic
  • sare, piper
  • busuioc
  • 5 nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra:

Taiati bucati sfecla rosie fiarta si curatata.

Mixati sfecla cu branza de capra, branza de vaci, sare, piper, cateva foi de busuioc si crema de otet.

Verificati de sare si piper.

Varsati in verine transparente.

Decorati cu nuci maruntite , un pic de branza de vaci si busuioc.

Dati la rece pana cand o veti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute