Crenvusti in aluat

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 10699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • aluat foietaj
  • cascaval
  • chimen
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Se decongeleaza aluatul de foietaj, apoi se taie fasii suficient de lungi cat sa invelesca crenvustii. Se pune cate un crenvusti pe fiecare fasie si se ruleaza astfel incat sa se inchida bine.

Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi se presara deasupra seminte de chimen sau susan. Se dau la cuptorul incalzit la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Cris2711 1

11.01.2013, 23:46

super arata,mersi de idee

Sim0na 1

12.01.2013, 12:17

Crenvusti sunt taiati pe jumatate si umpluti cu cascaval, nu?
Tare bine mai arata..

ella 87 1

12.01.2013, 23:37

da cu o fasie de cascaval is asa rapizi de facut dar si de infulecat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]