Creveti la tigaie

de adayo75 in Fructe de mare, 17 Oct 2013 | 13994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 creveti proaspeti
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la tigaie:

Intr-o  tigaia preincalzita punem lingura de ulei de masline si cei 3 catei de usturoi taiati in cubulete mai mari. Se lasa la foc mic pana ce usturoiul se prajeste dupa care adaugam crevetii (inainte spalati si curatati ) si lasam inca 10 minute la foc mic. Ii acoperim cu un capac (veti vedea ca isi lasa suc propriu ce pe masura ce trece timpul se evapora). Dupa cele zece minute se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt si se scoate pe farfurie. Se servesc cu zeama de lamaie (dupa gust).

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti Prajiti