Ghiveci cu creveti

de kukibella in Fructe de mare, 12 Sep 2013 | 5966 vizualizari

 

este delicios

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. creveti (gata curatati)
  • 1 ceapa roşie
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei capia roşu
  • 2 ardei capia verzi
  • 1 ardei iute
  • 2 roşii mari (f.bine coapte)
  • 1/2 linguri bulion
  • 150 gr caşcaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • unt
  • sare, piper colorat proaspat macinat
  • 250 ml apa minerala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu creveti:

Crevetii se spala bine şi se lasa aprox.30 minute ın apa minerala;

Ceapa,usturoiul,ardeii se curata şi se toaca

Intr-o tava se ıncinge uleiul de masline; se pun crevetii (uscati cu prosoape de bucatarie) şi se prajesc aprox.5-6 minute.

Se adauga ceapa şi usturoiul se mai prajesc ınca aprox.2-3 minute. Se adauga ardeii iar dupa 5 minute se adauga roşiile curatate şi tocate marunt ımpreuna cu bulionul.

Se adauga sare şi piper,se acopera tava şi se lasa la foc mic aprox.15 minute

Se ımparte aceasta compozitie ın boluri de ceramica sau de pamant.

Se pune caşcaval ras şi cate o bucatica de unt deasupra şi se dau la cuptorul pre-ıncalzit(180 grade) pana se rumeneşte caşcavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]