Am cumparat 1kg de creveti,ii era pofta sotului meu,dar sincer dupa ce i-am curatat,a ramas foarte putin,ne-a ajuns la fix.Bunneeee!
Spalam creveti si ii curatam.Dupa ce i-ati curatat,cu un cutit taiati pe spate si scoateti "dunga" aia neagra,pentru ca e amara.Dupa ce ati terminat de curatat,puneti crevetii intr-un bol cu apa si sare mare si ii lasati 10 minute.Dupa care ii puneti la scurs.
Intindeti creveti pe niste servetele si cu altele servetele le uscati de apa.
Punem o tigaie la incins cu ulei de masline.Intr-o farfurie punem faina cu putina sare.
"Tavalim" crevetii prin faina si ii punem la prajit.Trebuie sa fiti foarte rapizi...ca trebuie lasati cate un minut pe fiecare parte.Ii scoateti pe o farfurie,cu un servetel sa asoarba uleiul.Sarati daca mai este nevoie.
Serviti calzi si stropiti cu zeama de lamaie.Pofta mare!
1
Puteti servi cu salata.