Crostini cu pastrama de vita si mozzarella

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 4428 vizualizari

 

varianta unei cine rapide...tot de la italieni inspiratie....yami!

 

INGREDIENTE

  • 6 felii bagheta ( se recomanda bagheta alba, dar eu am vrut sa fiu ceva mai healthy, asa ca am folosit bagheta neagra)
  • 6 felii pastrama vita
  • 6 felii mozzarella
  • rosii
  • usturoi
  • sare, piper proaspat macinat,
  • ulei de masline ( aromat si picant am folosit)

ptr. decor:

  • frunze de salata verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini cu pastrama de vita si mozzarella:

1. Feliile de bagheta se dau la cuptorul bine incins , cca 5 min- pana se rumenesc uniform, apoi, se ia cate-un catel de usturoi curatat si se freaca fiecare felie, doar pe o parte. Fiindca bahheta este crocanta , usturoiul nu mai are nevoie sa fie taiat, ci se va preta foarte bine la crantul de paine.
2. Peste partea de bagheta frecata cu usturoi se stropeste uleiul de masline in fir subtire, apoi asezam dupa bunul plac garnitura- la mine a constat in pastrama de vita, mozzarella maturata si rosie, dar la fel de bine puteti combina cu somon, prosciuto, etc!
3. Odata terminata aceasta operatiune mai dam feliile de paine la cuptor 1-2 min, ca sa se topeasca frumos mozzarella, apoi servim totul pe pat de salata verde, avand grija sa potrivim de gust cu putina sare si piper proaspat macinat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu pastrama de vita si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (10)

Lau 1

28.08.2011, 22:20

trebuie sa fie bun

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:43

adry88 1

29.08.2011, 16:46

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]