Crostoli

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Noi 2013 | 10988 vizualizari

 

dupa reteta Corinei. Grozave!!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida(vegetala)
  • 270 gr faina alba
  • 100 gr zahar pudra
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Amestecam frisca cu faina si putin zahar pudra.

Obtinem un aluat elastic pe care il intindem pe masa de lucru in foaie subtiere.

Decupam cu ajutorul pintenului crostoli dupa forma dorita apoi le prajim in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot din ulei pe servetele absorbante.

Punem restul de zahar pudra intr-o punga, asezam peste zahar crostoli caldute, agitam usor punga sa se lipeasca zaharul de ele, apoi le scoatem pe o farfurie si servim.


Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]