Crumble Panacris

de Panacris in Prajituri, 30 Aug 2012 | 4418 vizualizari

 

Toata lumea face crumble, principalii "vinovati" Ruxy, Dia, Lia. Lilik si multi alti Bucatarasi! In concluzie, trebuia sa incerc si eu. Dupa ce am studiat toate retetele, am creat si eu un crumble Panacris. Tot am facut, o, alta noua, achizitie, tava cu fund detasabil acoperita cu un strat de ceramica:D., care trebuia incercata. Multumesc Ruxy, Dia, Lia, Lilik si toti Bucatarasi ptr idei:-*

 

INGREDIENTE

  • prune 700 g,
  • mix de fructe tropical 300 g,
  • faina 250 g,
  • fulgi de ovaz maruntit 100 g,
  • zahar brun 100 g,
  • zahar tos 50 g.,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • esenta de portocale 1 fiola,
  • scortisoara 1 lingurita,
  • unt 150 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble Panacris:

Prunele se curata de samburi, se pun intr/o tava termorezistenta, se adauga fructele din compotul tropical mix cu putina zeama si esenta de porticale, presarandu/se scortisoara peste toate fructele. Fulgii de ovaz, multumesc Ruxy de pont, se dau prin masina de macinat cafea, ca sa se marunteasca, se amesteca cu faina, zaharul brun, zaharul vanilinat si untul moale la temperatura camerei. Se framamanta usor toate ingredientele, iar cand au luat forma de crumble, adica faramite, se aseaza peste fructe. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 50 de minute la 180 grade. O nebunie e putin spus, nu credeam ca o sa- mi placa, dar e de nota 30 vorba lui Medi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]