Ador zmeura!E atât de delicată şi delicioasă! Am vrut să fac un desert rapid şi cum am descoperit de curând că îmi place să fac brioşe, m-am gândit să le pun şi o pălărioară de spumă aromată! Sper să vă placă!
Pentru 10 cupcakes:
Spuma:
Ciocolata, untul şi zahărul se pun la foc mic într-o crăticioară să se topească. Se toarnă apoi într-un castron.
Se adaugă ouăle pe rând amestecând bine după fiecare, esenţa, brânza dulce şi făina cernută cu praful de copt.Se amestecă totul foarte bine.
Se pun hârtiuţele în forma de brioşe, apoi se pune în fiecare câte o lingură de compoziţie, câteva zmeurele, apoi iar puţină compoziţie şi deasupra iar zmeurele. Se coc la foc potrivit cam 20-25 de minute. Se dau la răcit.
Pentru spumă se mixează frişca, apoi se adaugă zmeura şi mierea. Dacă are aspect de tăiat crema se amestecă energic cu o lingură şi va căpăta consistenţă cremoasă.
Pe brioşele răcite se pune spuma de zmeură şi se ornează după imaginaţie.
Poftă bună!