Cus-cus cu ceafa de porc

de sasha in Porc, 13 Iun 2013 | 5073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g felii de ceafa de porc
  • boia iute
  • sare
  • 200 g couscous
  • 25 g unt/margarina
  • cascaval
  • 1 sfert de legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu ceafa de porc:

Fierbem couscous dupa instructiunile de pe plic, apoi intr-o tigaie se topeste untul si rasturnam couscous-ul peste unt, amestecam,gustam de sare si presaram cu patrunjel tocat marunt.

Luam feliile de porc si le condimentam cu boia, sare si le frigem pe gratar!

Se servesc cu couscous si cascaval ras pe razatoarea mica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]