Desert Bilute cu ciocolata si visine

de gaby_gabytza in Prajituri, 6 Feb 2019 | 2787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g biscuiti
  • 200 g nuca
  • 100 g unt (70% grasime)
  • 3 linguri cacao
  • 100 g zahar
  • esenta de portocale
  • umplutura
  • ciocolata
  • visine din compot
  • decor
  • cacao
  • nuca de cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Bilute cu ciocolata si visine:

Dam biscuiti prin robot impreuna cu nuca. Dupa ce i-am macinat bine adaugam untul topit, cacaua, zaharul si esenta. Amestecam bine si rezulta un aluat usor de modelat.

Scoatem samburii din visine (ca sa nu ne ramana dintii in prajitura :D) si le amestecam cu o lingura de zahar sa fie cat mai dulci visinele

Rupem bucati mici din aluat le aplatizam usor si le umplem ori cu bucati mici de ciocolata ori cu visine.Dupa care modelam o bila astupand bine visina din inauntru.

Dupa care le dam ori prin cacao, ori prin nuca de cocos, fiecare cum doreste si se pun la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Bilute cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

08.02.2019, 08:47

Multumesc 🤗🤗

Gabriela_Gh 1

08.02.2019, 10:00

Ce imi plac!!!! Imi amintesc de copilarie!

dantes 1

08.02.2019, 10:39

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si gem