Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

de Catalina L in Dulciuri, 10 Iun 2021 | 2210 vizualizari

 

O reteta perfect de facut când va raman albușuri de ou si aveti un borcan de jeleu de gutui inceput.
O puteti face cu zahar pudra daca doriti - va trebuie 150 gr de zahar in loc de picaturile de stevia si de indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/biscuiti-cu-migdale-si-jeleu-de-gutui.html
 
 
https://youtu.be/oIGtVtzUdRc

 

INGREDIENTE

  • 270 g pudra de migdale sau migdale măcinate
  • 3 linguri de pudră de îndulcitor eritritol
  • 70 g jeleu de gutui
  • 3 albusuri de ou
  • 5 picături de stevia cu aromă de migdale amara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb):

Mixati îndulcitorul in pudra fina.

În vasul robotului de bucătărie prevăzut cu frunza, amestecați migdalele, „zahărul”, jeleul și stevia cu migdale amare.  Apoi încorporați treptat albusurile. Obținem un marțipan, o pasta ferma.  Puneti-l pe o folie de plastic pentru a forma un rulou (al meu era canm gros faceti-l mai subtire ca mine).  Dati-l la congelator timp de o oră sau două pentru a-l întări. Va fi mai ușor să-l feliați.  Scoateți și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru . Le-am facut mai subtiri caci ruloul era gros. Așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute la 180 ° C.  Se pudrează cu îndulcitor pudra și se lasă să se răcească pe un grill.  Depozitați acesti biscuiti într-o cutie metalica. Sunt si mai buni dupa 24 de ore . 

TIPS-URI

1

mi-au iesit 25 de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte cu faina fara gluten