Cuptorul se incalzeste la 200 de grade C. Pregatim cu hartie de copt o tava de 20x20 daca vrem ca brownie sa iasa mai groasa, eu am folosit o tava putin mai mare.
Pe baie de aburi se topeste ciocolata impreuna cu untul. Cand s-au topit, luam de pe baia de aburi si se adauga 125 grame de zahar, 4 oua si se omogenizeaza totul bine. Se adauga 75 grame de faina cernuta si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se pune in tava tapetata cu hartie de copt.
Pregatim crema de branza. Intr-un castron se pun cele 200 gr de crema de branza si cele 2 iaurturi, se amesteca bine, apoi se adauga 100 gr zahar, 2 oua si 40 grame faina,se amesteca totul foarte bine. Crema de branza se pune in tava peste compozitia de brownie si se amesteca cu varful unui cutit din loc in loc.
Se pune la cuptor pentru 40-45 de minute.
Eu am adaugat in brownie si cateva migdale.
Pofta buna.