Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 1 Mai 2020 | 2389 vizualizari

 

Seamana cu crema de ciocolata marca La laitière® . 
Am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar pentru a avea o reteta low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/04/budinca-de-ciocolata-reteta-keto-low.html

 

INGREDIENTE

  • 80 gr de ciocolata neagra 85%
  • 1 lingura de cacao fara zahar
  • 400 ml de smantana lichida
  • 50 gr de indulcitor natural
  • 2 oua si 4 galbenusuri
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten):

Incalziti cuptorul la 170°C.

Intr-un vas puneti pe foc ciocolata rupta bucati, cacaoa si smantana.

Lasati ciocolata sa se topeasca la foc mic, amestecati.

Intr-un castron frecati ouale cu vanilia si indulcitorul.

Varsati incet deasupra lor ciocolata topita cu smantana continuand sa amestecati.

Varsati compozitia in 8 forme ramekin.

Puneti-le intr-un vas cu apa calda si dati-le la cuptor timp de 15-18 minute.

Mai degraba 15 minute caci altfel vor fi prea coapte.

Scoateti formele din vasul cu apa si lasati sa se raceasca.

Dati la rece timp de 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si budinca