Daca tot am avut norocul de a degusta cerealele celor de la Green Sugar, m-am gandit sa pregatesc cateva fursecuri cu musli, fara zahar, pentru a le servi langa un ceai, o cafea, cand vizionam un film. Au iesit super bune!!!
Intr-un bol, punem untul la temperatura camerei, smantana si le mixam. Adaugam oul, indulcitorul pudra si le amestecam bine.
Nucile le tocam cu un cutit, le punem peste compozitia de mai sus impreuna cu musli. Incorporam vanilia, apoi faina cernuta si praful de copt.
Amestecam totul cu o paleta de silicon. O sa iasa o compozitie lipicioasa si putin moale.
Ungem cu unt o tava, o tapetam cu hartie de copt. Luam cu lingurita din compozitie si formam gramajoare pe tava, cu distanta intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la 170-180 de grade C si le lasam pana se rumenesc, dar nu foarte tare.
Mi-au iesit cam 25 de fursecuri din aceasta cantitate.
Le scoatem din cuptor cand sunt gata, le lasam sa se raceasca.
Reci, le punem intr-o caserola cu capac si servim ori de cate ori dorim.
Pofta buna!