Desert fursecuri Snikersdooles

de katty in Dulciuri, 26 Ian 2018 | 3213 vizualizari

 

Originare din Germania- Schneckenoodles, aceste fursecuri  au devenit foarte populare in Statele Unite, schimbandu-si numele in timp , si evident, aparand o multime de variante deviind de la reteta originala.
 Eu am ales o varianta cu cacao si cardamom, condimentul meu preferar de iarna, alaturi de scortisoara.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 2 oua intregi
  • 100 gr zahar brun
  • 50 gr zahar tos+50 gr pentru tavalit
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • cardamom macinat
  • 2 linguri cacao neagra
  • 2 1/2 cesti faina
  • 2 lingurite rase scortisoara macinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Snikersdooles:

Mixam intr-un castron untul aflat la temperatura camerei cu zaharul brun si 50 gr zahar tos alb, apoi cu cate 1 ou, pe rand, pana se transforma intr-o crema fina. Adaugam cardamomul, cacao, jumatate din cantitatea de faina, praful de copt si bicarbonatul si omogenizam bine. Adaugam cate putina faina in continuare si framantam aluatul cu varful degetelor.

Cu ajutorul a doua lingurite, luam din compozitie si punem intr-o farfurie in care am amestecat zaharul ramas si scortisoara. Formam cu mana bile pe care le asezam in tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 12-14 minute, scoatem tava si le lasam sa se raceasca pe hartie.

Se pastreaza pana la 5 zile in recipiente etanse.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Snikersdooles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]