Desert inghetat cu mure si piscoturi

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 9 Oct 2011 | 4728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 piscoturi
  • 400 g mure congelate
  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • Vanilie
  •  Sirop:
  • 150 g zahar
  • 150 g zahar
  • Vanilie
  •  Décor:
  • Menta
  • Coacaze
  • Mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetat cu mure si piscoturi:

Se pregatesc 3 pahare

Apa,zaharul si vanilia se pun pe foc pana se topeste zaharul

Smantana pentru frisca se bate cu zaharul pudra. Murele congelate se pun intr-un blender si se fac pasta,se adauga frisca si se mixeaza impreuna.

In fiecare pahar se pune cate un piscot insiropat si rupt bucati. Deasupra se pun 2 linguri de crema, apoi piscot insiropat,crema,piscot,crema. Seasupra se pune cate o lingura frisca si fructe. Se introduc paharele in congelator pentru 2-3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetat cu mure si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca