Desert inimioare cu ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 15 Feb 2018 | 2637 vizualizari

 

Reteta cu dragoste.
Inimioare ce se fac rapid si sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 150-170 g faina
  • 1 lingura cu varf de untura ( sau unt)
  • 2 linguri cu zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 60 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 nuci
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inimioare cu ciocolata:

Punem faina intr-un bol, adaugam untura, zaharul si apa calduta si framanta alatul. Trebuie sa fie moale si nelipicios alatul.

Punem folie alimentara sau hartie de copt pe blatul de lucru si presaram faina din abundenta. Intindem alatul intr-un dreptunghi subtire si presaram ciocolata, apoi nuca date pe razatoare. 

Rulam dreptunghiul din ambele parti si le unim la jumatate. 

Taiem felii de maxim un centimetru grosime si cu degetele unim partea de jos sa iasa o inimioara.

Punem inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 10-12 min.

TIPS-URI

1

Daca lasati mai mult la cuptor, vor deveni crocante cand se racesc.

2

Rulati cat mai strans cele 2 rulouri ca sa nu curga toata umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu gem de prune si nuci - de post