Desert negresa cu caise

de cristina1985 in Prajituri, 17 Iun 2017 | 2497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 lg cacao
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • praf de copt
  • coaja lamaie
  • 1 lg-ta esenta rom
  • 500-600 g caise
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu caise:

Se amesteca pe foc, zaharul, laptele, untul si cacaua, pana se topeste primul (zaharul). Lasam la racit. Adaugam faina, galbenusurile, praful de copt, coaja de lamaie si esenta rom.

Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia cu faina. Se toarna aluatul intr-o tava de 32x22 cm si se asaza jumatatile de caise.

Se da la cuptor si se tine pana se coace. Eu am cuptor vechi si am tinut 35 minute. Puteti verifica cu betisoare de frigarui sau scobitoarea, daca este gata, dupa 20-30 minute. Sa nu tineti mai mult, pentru ca se va usca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine