Desert prajitura cremes la rece

de LUK in Prajituri, 25 Mai 2011 | 148007 vizualizari

 

Deoarece a venit vara, modul acesta de a prepara cremesul ne ajuta sa obtinem un desert rapid, racoros si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi pentru cremes(un pachet)
  • 2 cutii de crema pentru cremes de la dr Oetker
  • 1 l frisca lichida
  • 1.4 l lapte
  • 2 pliculete cu intaritor pt frisca Dr Oetker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cremes la rece:

 Incepem prin a separa cele 2 foi. De pe fiecare foaie razuim putin foietaj pentru decor.

Preparam crema conform instructiunilor, cu mentiunea ca eu am folosit doar 700 ml lapte, in loc de 750ml (cum scrie pe ambalaj). Am preparat cremele pe rand. Am intins pe fiecare foaie crema, apoi le-am pus la frigider 30 min.

Batem tare 500 ml frisca impreuna cu un plic  de intaritor pentru frisca. Ungem prima foaie cu frisca, peste crema si punem din nou la rece.Procedam la fel cu restul de frisca, pe care o punem pe cea de-a doua foaie. Punem la rece 10 minute.

Scoatem apoi foile si le decoram cu foietajul razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cremes la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]