M-am inspirat de la bucataras Julie, am zis sa incerc si aceasta varianta. Eu am injumatatit cantitatile si am ales sa pun compozitia in forma de briose.
Topim ciocolata cu untul si le lasam sa ajunga la temperatura camerei. Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare si apoi adaugam zaharul valinilat. Galbenusurile le mixam bine impreuna cu zaharul, apoi adaugam ciocolata si untul topite, mixam din nou, adaugam faina si laptele caldut, iar la final incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente, de jos in sus. In tava pentru briose, asezam hartiutele de briose si punem compozitia, sa nu fie foarte pline. Tava este de 12 briose, restul compozitiei le-am pus in forme de silicon mai maricele. Se da tava la cuptorul preincalzit, mai intai la foc iute, apoi mai mic, cca. 1 ora. Se lasa la racit apoi se pudreaza cu zahar. Cred ca merg mancate si cu frisca deasupra, n-am avut, dar data viitoare asa fac....