Speli ciresele, scoti samburii, le pudrezi cu zahar si le lasi la scurs.
Pentru crema, fierbi laptele cu zaharul si pastaia de vanilie, la foc mic. Freci galbenusurile cu amidonul, torni treptat laptele fierbinte peste ele, amestecand mereu, si lasi sa fiarba la foc mic, pana capata consistenta unei crème. Lasi la racit.
Separat, bati ouale cu zaharul, praful de sare si zaharul vanilat pana devin spumoase si isi dubleaza volumul. Adaugi treptat uleiul, amestecand mereu, iar la sfarsit, adaugi faina cernuta cu praful de copt. Torni compozitia intr-o tava rotunda, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Introduci tava in cuptorul incins pentru 20 de minute.
Scoti blatul din cuptor si pui crema cu un pos in cercuri, lasand loc intre ele. In spatiile ramase, pui ciresele scurse de zeama si mai lasi la cuptor 15-20 de minute, la foc mic. Se taie in forma, dupa racirea completa.