Desert rulada turnata

de rodicaspring in Prajituri, 8 Iul 2018 | 4941 vizualizari

 

Se face un piscot normal de ruladä, simplu, doar ca pe tava se pun felii de piersica sau caise si compozitia se toarna peste fructe.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr zahar sau 120 gr  sa nu fie asa dulce
  • 1 lgta praf copt
  • 130 gr faina
  • 75 ml ulei
  • 1 kg piersici sau caise
  • putin unt pe hartia pe care se pun fructele
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada turnata:

Se bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina.

Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor.

Rulada se face batand ori spuma separat cu zahar ori impreuna cu oualele intregi, apoi se pune praf de copt, ulei si la urma se incorporeaza faina. Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor, se ruleaza cu fructele in interior cu ajutorul unui prosop umed si se da la rece.

Dupä preferinta, rulada se acopera cu un strat de frisca sau altceva, zahar sau jeleu fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada turnata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]